Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kalveropfokwedstrijd 2019 Bathmen-Laren-Barchem

LAREN – De kalveropfokwedstrijd 2019 wordt gehouden op zaterdag 14 september 2019. Er wordt weer een kalveropfokwedstrijd georganiseerd in samenwerking met de fokveedag Bathmen-Laren. De KOC en de fokveedag worden gehouden bij de manege aan de Verwoldseweg in Laren.Datum van de fokveedag en KOC is zaterdag 14 september. (Eén week na de Larense Kermis). De keuringen en de wasplaatsen zullen plaatsvinden op het grasland bij de manege. Bij slecht weer zal de kalverkleuring uitwijken naar de manege.

Deelname aan de keuring van dit jaar belooft, net als de afgelopen jaren, in welke vorm dan ook, een leuke, spannende en leerzame tijd te worden. Ook in 2018 heeft men nieuwe deelnemers gezien en men hoopt in 2019 opnieuw nieuwe enthousiaste deelnemers te mogen verwelkomen. Dus reden genoeg om je alvast weer op te geven en te gaan oefenen met je kalfje.

De wedstrijd zal zoals altijd bestaan uit meerdere onderdelen waarvoor de deelnemer en zijn of haar kalfje punten kunnen krijgen. De beoordelingen zullen plaatsvinden tijdens een huisbezoek (twee keer) en op de keuringsdag, zaterdag 14 september.

Op zaterdag 6 juli zal er een instructiebijeenkomst worden gehouden voor uitleg over het toiletteren, voorbrengen, invulboekje, kennis over het kalf, etc.

Instructie ochtendzaterdag 6 juli 2019 van 10.30-12.00 uur bij de familie Braakman, Langelersdijk 2, 7245 PE Laren.

Belangrijk voor deelname is dat het kalfje tussen 1 januari 2019 en 15 juni 2019 is geboren en de leeftijd van de deelnemer tussen de 6 en 16 jaar is.