Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstconcert in de Larense kerk

Kerstconcert in de Larense kerk

LAREN – Op zondagavond 13 december wordt een Kerstconcert gegeven in de Protestantse Kerk in Laren. Al 39 jaar wordt in de aanloop naar het kerstfeest dit concert verzorgd door de plaatselijke zang- en muziekverenigingen. Dit jaar wordt deze traditie voortgezet en zal dat dus voor de 40e keer zijn!

Deze keer werken aan het kerstconcert drie verschillende verenigingen mee, n.l. de Gem. Zangvereniging “Ons Genoegen” o.l.v. Gijsbert Brilleman; de Chr. Gem. Zangvereniging “De Lofstem” o.l.v. Diny Christenhusz en de Larense Accordeonvereniging LAV o.l.v. Frank Sterenborg. Bovendien treden als gasten op het duo “Sarabande” met Stefan Potman (accordeon) en Kamaran Tawfiq (dwarsfluit). Er zal ook ruimte zijn voor samenzang. Pauline Kramer zal de verschillende onderdelen presenteren.

Alle medewerkers hopen een mooi concert te kunnen geven en rekenen graag op uw aller belangstelling! Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Toegangsprijs: € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd gratis toegang.

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf 30 november te verkrijgen bij Plusmarkt Beuzel en het Kulturhus en eventueel ‘s avonds aan de zaal.