Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kerstrock in De Wippert

LAREN – In zaal De Wippert aan de oude weg Laren – Holten vindt op Tweede Kerstdag voor de achtentwintigste keer het Kerstrockfestival plaats. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een combinatie van jonge regionale bands en bands met al meer podiumervaring. Daarnaast is deze achtentwintigste aflevering voorzien van een zo breed mogelijk rockprogramma, wat altijd heeft gezorgd voor een gezellige sfeer en een stampvolle zaal. Tussen 16.00 en 22.00 uur treden de volgende vijf bands op: B.F.F., Gust, Bad Shoes, New Vintage en The Rousers. De entree voor Kerstrock in De Wippert bedraagt 7 euro.

B.F.F. (16.15 – 17.00 uur)

B.F.F. staat voor Band For Farmers. De naam zegt het al. Een potje stevige boerenrock. De band bestaat uit ervaren muzikanten die ieder al een aantal jaren podium ervaring hebben opgedaan bij verschillende bands. Gitarist en leadzanger is Roy Scheperboer, ook wel bekend van de band Alive. Op gitaar speelt Stefan Pakkert; hij maakt ook deel uit van de band Free Willy. De bassist is Jordy van der Meij en de drums worden verzorgd door Mick van der Meij (beiden oud Rock-it uit Bathmen). Na een aantal keer repeteren is hun eerste optreden bij Kerstrock in de Wippert en ze hopen iedereen te verbazen met hun indrukwekkende repertoire en strakke spel.

 

Gust (17.30 – 18.15 uur)

Gust is simpelweg Rock ‘n Roll! Een vette show zonder poespas is wat de band uniek maakt. De vijf bandleden zijn allemaal vrienden uit buurtschap Dijkerhoek bij Holten. Gust speelt bekende en minder bekende hits, knallend door de speakers! Classic-, dialect- en moderne rock, maar ook meezingers en country… van alles komt voorbij in het repertoire van Gust! Ze spelen nummers van o.a. Golden Earring, CCR, Status Quo, Dire Straits, en Thin Lizzy. Bij ieder feestje moet het dak er af! Gust is geen statisch bandje, maar een energieke band die los gaat op het podium! Een tent, schuur, zaal, openlucht of akoestische balkonsessie, alles is mogelijk!

 

Bad Shoes (18.45 – 19.30 uur)

Bad Shoes uit Salland is een coverband die in medleyvorm alle hits van toen en nu op je los laat. Van de klassiekers van The Rolling Stones en Michael Jackson, nederpop-hits van Marco Borsato, Bløf en Nielson, naar de hits van Coldplay en Kensington om daarna uiteraard af te sluiten met de beukers van AC/DC en Queen. Niets is voor de vijf mannen van Bad Shoes te gek! Niet alleen de muziek brengt je in hogere sferen, maar de show die Bad Shoes weggeeft, is er één om niet snel te vergeten. Vol energie en overgave begeven de mannen zich op het podium om er samen met een publiek een spetterend optreden van de te maken met alles erop en eraan!

 

New Vintage (20.00 – 20.45 uur)

Een optreden van New Vintage is dansen, meezingen, juichen, genieten en vooral één groot feest! New Vintage is een veelzijdige coverband die zich vooral richt op muziek uit de jaren ’50/’60, maar ook hits van nu een passend plekje in de setlist weet te geven. De stevige ritmesectie, bestaande uit Roy en Colin, legt de basis neer voor de band. Gitarist Leon en toetsenist Robbert voegen hier op geheel eigen wijze hun muzikaliteit aan toe. Tot slot nemen Ruben en Marin de zang voor hun rekening. Stuk voor stuk zijn ze talentvol, maar samen zijn ze uitzonderlijk!

 

The Rousers (21.15 – 22.00 uur)

Primeur voor Kerstrock: een voorproefje op de nieuwste show van The Rousers! Na een formatiewisseling en met een geheel nieuw concept zijn The Rousers klaar om komend jaar het live circuit te veroveren. Wat kun je verwachten? Gitaren!, de gezelligste feestknallers, de meest aanstekelijke meezingers maar ook vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen. Al deze pareltjes zijn in knallende medleys gegoten en worden in een razend tempo en met veel enthousiasme op je afgevuurd. Deze vijf energieke muzikanten zullen met hun powershow zorgen voor een memorabele avond met 100% feestgarantie!

Kortom ook dit jaar kan men weer rekenen op een spetterende slotact op Kerstrock in De Wippert.

Kijk voor meer info ook op www.cafedewippert.nl/kerstrock