Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Korte’s Woonsfeer:

1500 m2 wooninspiratie

De Korte's Woonsfeer

LAREN – “Wat je koopt moet gevoeld en gezien worden. Daarom hebben we hier in de winkel verschillende soorten vloeren, 1001 gordijnstoffen, lampen, tafels… Eigenlijk alles om ervoor te zorgen dat een huis een thuis wordt”, aldus Ad en Joke de Korte, samen goed voor 55 jaar ervaring.

Goed advies

“We willen graag laten zien wat de trends en mogelijkheden op woongebied zijn. Het kopen van meubels is namelijk een hele beslissing en we willen de mensen daarbij graag goed adviseren”.

 

3D tekening

“We komen daarom ook bij de mensen thuis. Dan kunnen we ter plekke zien wat de situatie is. Op basis van de woonwensen van de klant, maken we een 3D tekening. Zodat ze een goed beeld kunnen krijgen, van hoe de nieuwe inrichting eruit zal komen te zien”.

 

Vast team

“Samen met onze eigen vaste stoffeerders zijn we van begin tot het eind bij het traject betrokken. De mensen zien dus steeds dezelfde gezichten. Dit schept een band waardoor we prettig kunnen samenwerken en een mooi eindresultaat op kunnen leveren”.

Voor meer informatie, kijk eens op hun website of ga een keer bij ze langs!

“Al vele jaren zorgen wij ervoor dat een huis, een thuis wordt”

De Korte’s Woonsfeer heeft een grote collectie meubels, bedden, kasten en woonaccessoires. Getoond in mooi gestylde inspiratiekamers.

 

Een dikke 8

“We zijn er trots op dat onze aanpak werkt. Van onze klanten krijgen we gemiddeld een dikke 8!”www.dekorteswoonsfeer.nl