Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

LAFA-doetdagen voor

Laorne For Armenia

LAFA-doetdagen

LAREN – Heeft u van die klussen waar u zelf nooit aan toe komt? Die al een tijdje liggen? Klusjes die te veel tijd kosten, of waar u gewoon geen zin in heeft? LAFA doet ze graag voor u! Zij zijn op zoek naar klussen van schoonmaken tot schilderen, oppassen, ramen lappen, tuinieren, auto’s schoonmaken en boodschappen doen.

In augustus gaat een groep jongeren op reis naar Armenië, om bij stichting Little Bridge vrijwilligerswerk te doen. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen om mee te nemen naar Armenië, heeft men onder andere 1500 oliebollen verkocht in Laren en op de kerstmarkt gestaan bij fietswinkel Goossens in Borculo. Er staan nog veel meer acties gepland, waaronder de LAFA-doetdagen.

Deze LAFA-doetdagen vinden plaats op zaterdag 26 maart in Laren en zaterdag 9 april in Almen en Harfsen. Op deze zaterdagen biedt LAFA zich aan om voor minimaal € 5,- per uur klusjes te doen voor hun goede doel, Laorne for Armenia (LAFA). Andere tijden en plekken zijn ook geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijven voor de LAFA-doetdag van 26 maart in Laren kan tot en met 22 maart, de uiterlijke datum voor de LAFA-doetdag van 9 april in Harfsen en Almen is 29 maart. Aanmelden kan op Laorneforarmenia.nl , via de facebookpagina ‘Laorne For Armenia – LAFA’ of via het mailadres laorneforarmenia@gmail.com. Zodra uw inschrijving binnen is, ontvangt u een bevestiging! Zij helpen u en u helpt het goede doel!