Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Landgoed Verwolde, een prachtig stukje Laren!

LAREN – Er is veel te doen en te zien op het landgoed, niet in de laatste plaats in de Moesgaard en Landgoedwinkel, die zich bij het Tuinmanshuis bevinden. Onder leiding van Julie van der Borch van Verwolde zet een groep van enthousiaste vrijwilligers zich in om het landgoed in stand te houden en te verfraaien. De ‘moesmensen’ zijn actief in de moes- en bloementuin en de ‘bosmannen’ houden zich bezig met het onderhoud van zo’n 150 hectare grond.In de Landgoedwinkel worden allerlei producten verkocht die afkomstig zijn uit de moestuin, zoals jam, honing, appelsap en groenten. Daarnaast kan men er terecht voor koffie, thee, scones, zelfgemaakte taart, etc. In de sfeervolle Moesgaard is er volop gelegenheid om te genieten van deze lekkernijen. Ook worden er met regelmaat z.g. ‘Proeverijen’ georganiseerd. Er wordt dan gekookt met producten uit de moestuin. In de Landgoedwinkel worden tevens cadeaus verkocht en (tuin)beelden.

Naast het Tuinmanshuis bevindt zich een prachtige (onlangs verbouwde) ruimte waar vergaderingen, workshops, lezingen en kleinschalige bijeenkomsten kunnen worden gehouden. Deze ruimte vormt met enkele andere locaties het decor voor het jaarlijkse Walking Dinner van Verwolde.

Kom proeven en genieten op Verwolde!

Kijk voor openingstijden en evenementen op: www.landgoedverwolde.nl en Facebook@LandgoedVerwoldeLaren

Er worden overigens nog vrijwilligers/sters gezocht voor de moes- en bloementuin! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Julie.

Landgoed Verwolde, Jonker Emile Laan 5, 7245 TL Laren Gld. T: 06 28773850. E: julie@landgoedverwolde.nl