Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Laren en omgeving loopt warm voor derde editie Löp wah lös

LAREN – Zondagmorgen 9 september vindt voor de derde keer het hardloopevenement Löp wah lös in Laren plaats. Deze hardloopwedstrijd combineert al het goede wat Laren te bieden heeft! Want binnen een kilometer na de start loop je in het groen, richting landgoed Verwolde en de Dikke Boom. Vervolgens slinger je via mooie paadjes weer terug naar Laren en finish je op het terrein van één van de leukste feesten van de Achterhoek: de Larense Kermis!Klaar voor de start!

De voorinschrijving verloopt prima, het parcours van Landgoed Verwolde ligt er schitterend bij, mooi weer is besteld, de vrijwilligers hebben er zin in en de organisatie is er helemaal klaar voor. Kortom: dat löp wah lös op 9 september!

Er staan die zondag vier afstanden op het programma: om 10.00 uur start de Graaf Jantje Kidsrun van 500 meter (4 t/m 7 jaar) en om 10.10 uur de 1000 meter (8 t/m 12 jaar). Om 10.45 uur gaat de René Vos – 10 km van start en om 11.00 uur begint de Studio 1980 – 6 km. Vervolgens begint om 12.00 uur het nieuwste onderdeel: de InterneKracht Estafetteloop! Je loopt in teamverband (vier personen) en ieder teamlid loopt twee keer een ronde van 500 meter. In totaal loop je als team dus 4 kilometer.

Na afloop van alle afstanden staat er een team van masseurs klaar in de zaal bij Witkamp, waar je als deelnemer gratis gebruik van kunt maken. Nadat de laatste deelnemers binnen zijn, vinden de prijsuitreikingen plaats en kun je als deelnemer gezellig door naar de Larense Kermis!

 

Na-inschrijving mogelijk

De voorinschrijving is geopend tot zaterdagavond 8 september 23.59 uur. Voor de mensen die liever op het laatste moment beslissen of zich zaterdagnacht op de Larense Kermis door hun buurman laten opjutten om toch mee te doen, is er goed nieuws! Op de dag zelf kun je nog meedoen via de na-inschrijving. De na-inschrijving is geopend tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstanden. De na-inschrijving is mogelijk op alle afstanden.

Houd de laatste nieuwtjes rondom het evenement in de gaten via facebook.com/lopwahlos of via de website www.lopwahlos.nl Uiteraard is ook publiek van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen!