Laren en Oranje

LAREN – Een gezellig blijspel bijwonen in Laren? Iedereen van harte welkom! Op zaterdag 26 januari gaan de enthousiaste toneelspelers van OCH bij Witkamp een mooi blijspel op de planken brengen. De titel is: Uutvinden is mien hobby! Geschreven door Bernd Gombold.Het stuk gaat over Willem Mulder; hij heeft een kleine werkplaats waar hij auto’s repareert. Maar het loopt voor geen meter, hij zit dik in de rode cijfers. Aan de hulp van z’n Poolse zwartwerker heeft hij ook niks. En dan hebben de Mulders ook nog een kostganger, zeg maar gerust: een rare kostganger. Hij vindt van alles en nog wat uit, waar niemand iets aan heeft. Toch raakt de directeur van de bank onder de indruk van een uitvinding en is het hek van de dam. Het geld stroomt binnen, bijna te mooi om waar te zijn….

Om u allen vast een beetje op te warmen voor het toneelspel zal er tijdens het wachten muzikale opluistering zijn van: MiKa. Michel ter Horst en Karin Plokkaar vormen samen MiKa. Michel speelt gitaar en begeleidt Karin bij het zingen.

Middag: welkom vanaf 13.30 uur voor koffie en muziek, het blijspel begint om 14.30 uur.

Avond: welkom vanaf 19.00 uur voor koffie en muziek, het blijspel begint om 20.00 uur.

De kaartverkoop hiervoor zal zijn zaterdag 12 januari Bij Witkamp in de serre van 10.30 uur tot 11.30 uur. Kosten leden Laren en Oranje € 7,00 en niet leden € 9,00. Dit is inclusief koffie/thee. Zijn er nog kaarten over? Dan kunt u deze na 12 januari telefonisch bestellen bij Joke Brummelman, tel. 06 23646925.