Laren is klaar voor de wandelvierdaagse

LAREN – Wanneer de woorden ook in daden worden omgezet, dan belooft de tweede editie van de nieuw opgezette Larense avondwandel4daagse een groot succes te worden. Diverse mensen en vooral de schoolgaande jeugd willen bij het evenement betrokken zijn. De vierdaagse met start en finish bij de Prins Willem Alexanderschool in Laren heeft plaats van maandag 20 t/m donderdag 23 mei.De afstanden zijn tweeëneenhalf, vijf en tien kilometer. Ook kan er één avond meegelopen worden. De tien start ’s avonds om 18.30 uur en de twee overige afstanden een kwartier later. Donderdagavond begint het wandelfestijn een half uur eerder.

Dit heeft te maken de intocht, waaraan aanwonenden van De Bakkerij en Laarkamp met versierde straten aan mee werken en met de mensen die bij de finish hun medewerking verlenen. Dit zijn de spuitgasten van de Larense vrijwillige Brandweer die een demonstratie geven en Ap Braakman die onder de naam Bracula de sfeer verhoogd met gezellige muziek.

Om het geheel allemaal in goede banen te leiden, zijn er die vier dagen meer dan zestig personen bezig als vrijwilliger. Een aantal waar de organisatie Wandel Dorp Laren super blij mee is. De vrijwilligers worden ingezet om onder meer het verkeer te regelen en voor catering en inschrijving.

Info: avondvierdaagse-larengld.nl Op deze site staat naast veel informatie ook een lijst met sponsoren van de wandelvierdaagse.