Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Leussinkbad vernieuwd!

LAREN – Het Larense Leussinkbad is klaar voor het nieuwe seizoen! Een bijzonder seizoen. Er is een nieuwe familieglijbaan en er zijn renovaties gedaan om het openluchtbad nog mooier te maken dan het al was. Het Leussinkbad start 4 april trots met de voorverkoop van abonnementen.Met dank aan de Larense donateursacties in 2017

Vorig jaar is met een donateursactie en een veiling veel geld bij elkaar gebracht door Larense bevolking, ondernemers en de gemeente Lochem. Sindsdien is hard gewerkt op het Leussinkbad. Vrijwilligers hebben allerlei verfraaiingen en renovaties gedaan, er is nieuwe bestrating aangelegd. En er is een gloednieuwe familieglijbaan geplaatst! Deze wacht een feestelijke onthulling tijdens de seizoensopening op 16 mei.

 

Het Leussinkbad beschikt nu over een gloednieuwe familieglijbaan, de populaire gele glijbaan, een prachtige ligweide en voor de allerkleinsten een interactief waterspeelpark en schaduwdoeken. Het bad is daarmee weer helemaal klaar voor het ontvangen van inwoners en gasten uit Laren, Lochem, Harfsen en omgeving.

 

Promoteam voor groei bezoekersaantallen

Het Leussinkbad zet dit seizoen in op een groei van de bezoekersaantallen, dat is nodig om het zwembad te kunnen blijven behouden voor de regio. Er is een promoteam samengesteld om het vrijwillige bestuur, de activiteitencommissie en het badpersoneel te ondersteunen met talloze promoactiviteiten. Met een nieuwe flyer, geactualiseerde website, een nieuwe online nieuwsbrief en verschillende promoacties is het Leussinkbad in 2018 goed zichtbaar.

 

Sneak preview

Het mooie buitenbad is van grote waarde voor bezoekers aan onze regio. Graag werkt het Leussinkbad samen met toerisme-ondernemers om het zwembad onder toeristen en recreanten onder de aandacht te brengen. Daarom organiseert het Leussinkbad voor toerisme-ondernemers uit Laren en omgeving een sneak preview! Eigenaren van B&B’s, campings, hotels en andere verblijfsrecreatie zijn uitgenodigd om op 18 april om 19.00 – 20.00 uur een kijkje te komen nemen op het vernieuwde bad. Onder het genot van een koffie willen het bestuur en het promoteam graag van gedachten wisselen hoe het Leussinkbad nóg interessanter gemaakt kan worden voor gasten.

 

Opening zwemseizoen

Op woensdagmiddag 16 mei worden het zwemseizoen en de nieuwe glijbaan feestelijk geopend! Vanaf 12.30 uur, meteen na schooltijd, hebben bezoekers gratis toegang en zijn er de traditionele broodjes knakworst voor Larense kinderen. De glijbaan is tot die tijd helemaal ingepakt en wordt samen met alle kinderen en enkele speciale gasten onthuld.

Bij mooi weer gaat het buitenbad ook al vóór 16 mei open en is er gratis dauwzwemmen op Hemelvaartsdag. Kijk op www.leussinkbad.nl en de Facebookpagina voor de actuele informatie over opening, openingstijden en aanstaande activiteiten.

 

Voorverkoop abonnementen start 4 april!

Het Leussinkbad heeft abonnementen voor verschillende doelgroepen. Tijdens de voorverkoop van 4 tot 26 april gelden verlaagde tarieven. (Foto: AIM foto.)