Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Löp wah lös: de meest relaxte run van Gelderland!

LAREN – Zondagmorgen 3 september vindt de tweede editie plaats van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren. Vorig jaar trok de eerste editie van dit evenement meer dan 240 deelnemers; dat was ruim boven de verwachting van de organisatie.Na de vele enthousiaste reacties van deelnemers, publiek en vrijwilligers kon een tweede editie uiteraard niet uitblijven. De organisatie is in handen van hardloopfanaten Jolanda Brugman, Sanne Witten, Harm Dijkman en Nancy Gerritsen, die dit samen met Teun Schutte en Jan Witten van Toeristenbelang Laren oppakken.

Vooral het mooie parcours door landgoed Verwolde, in combinatie met de start/finish in het gezellige dorpscentrum van Laren, werd door veel deelnemers als pluspunt ervaren. Lopers kunnen kiezen uit drie afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 500 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1000 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km en de René Vos 10 km.

Start en finish zijn op de Larense Kermis.

De voorinschrijving is inmiddels geopend en de eerste inschrijvingen zijn binnen. Alle overige informatie is te vinden op de website www.lopwahlos.nl Houd de laatste nieuwtjes rondom het evenement in de gaten via facebook.com/lopwahlos of via de website.