Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muzikaal genieten met GOOG

LAREN – Houdt u van musical? Of wilt u kennismaken met opera of operette? Het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) zet al meer dan 60 jaar opera, operette en musical op de planken. Gedreven, enthousiast, eigentijds en met een hoog kwaliteitsniveau. GOOG heeft in veel landelijke theaters gestaan en deed theatertournees met Marco Bakker en L’Orchestra Particolare.

In 2016 verzorgde het ensemble van GOOG een prachtige voorstelling in Kulturhus ’t Kruispunt in Laren en kreeg veel lovende reacties van de bezoekers. Op 10 februari zal het ensemble onder leiding van dirigent Hans Lamers opnieuw een boeiend en afwisselend programma presenteren.

Het concert begint met een aantal bekende operastukken, gevolgd door herkenbare operettenummers. De avond wordt afgesloten met vrolijke musicalliedjes die iedereen kent.

Tussendoor vertelt dirigent Hans Lamers op een toegankelijke manier het verhaal achter de verschillende opera’s, operettes en musicals. Een heel afwisselend programma, uniek in de regio.

De voorstelling is in Laren op vrijdag 10 februari om 20.00 uur. Kaarten à € 15,00 (incl. een kopje koffie of thee) zijn verkrijgbaar bij Kulturhus ’t Kruispunt, tel. 0573-401636.