Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nationale Vogelshow weer in Laren

LAREN – Vogelvereniging De Gekleurde Zanger C. L. W Noorduyn Lochem is voor de jaarlijkse Nationale Vogelshow op zaterdag 20 en zondag 21 oktober 2018, na jaren op diverse andere locaties te zijn geweest, terug met een show in Laren.Voor deze show is een zo goed mogelijke doelgerichte ruimte nodig van ruim vierhonderd vierkante meter. Een dergelijke ruimte is beschikbaar gesteld door Herman Woestenenk in de bedrijfsruimte van het voormalige L.B.M. Woestenenk B.V. aan de Verwoldseweg 37.

Een nieuwe showruimte brengt het voor de leden wel wat extra werk met zich mee, maar vele handen maken licht werk. Volgens de organisatie staat iedereen er volkomen achter om er iets moois van te maken. De bedrijfshal wordt gepast aangekleed voor een optimale showruimte en ook de akoestiek wordt verbeterd.

De nieuwe locatie ligt voor de inzenders heel centraal en is vanuit alle richtingen heel goed bereikbaar. Ook is er volop gelegenheid om te parkeren, dus alles bij elkaar opgeteld wordt ook hier een mooi weekeind verwacht.

Zoals het er nu voor staat, zullen woensdag 17 oktober bijna 1300 vogels gekeurd worden door 18 keurmeesters. Vele soorten vogels zijn hier te bezichtigen zoals: tropische vogels, zebravinken, Japanse meeuwen, grote en kleine parkieten, kanaries, duiven, en kwartels.

Vrijdag avond 19 oktober zal voorzitter Rik Oudenampsen in aanwezigheid van de inzenders van de vogels om 19.30 de opening verrichten en de kampioenen bekend maken.

Hierna kunnen zij de showruimte betreden om hun vogels te beoordelen.

Voor belangstellenden, die van mooie vogels houden, is het de moeite waard om een kijkje te nemen.

De openingstijden voor het publiek zijn: zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.

Zondag 21 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is € 2,50.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Adres: Verwoldseweg 37, 7245 VX Laren.