Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw seizoen Koffiehus in Kulturhus Laren

LAREN – In Kulturhus ’t Kruispunt wordt op 1 september met een nieuw seizoen van Koffiehus gestart. Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u aanschuiven voor een lekker kopje koffie en om gezellig even een praatje te maken.In september heeft het Kulturhus, in samenwerking met Wakker Laorne en de Werkgroep Welzijn Laren, een bijzonder programma rondom een thema met sprekers en gasten. Uit voorgaande edities is gebleken dat de bezoekers niet alleen behoefte hebben aan een lekker kopje koffie, maar ook iets willen beleven en willen ontmoeten.

Op 1 september is er kermiskoffie voor de echte kermisganger èn voor iedereen die de kermis gezellig vindt, maar te druk om er naar toe te gaan. Blikgooien en Spieker slaon zorgen deze ochtend in het Koffiehus voor een bijzondere kermissfeer.

Op 8 september zal een vrijwilliger van de bibliotheek tijdens het Koffiehus uitleg geven over de mogelijkheden van de bibliotheek. Ze zal onder andere informatie geven over de collectie Groot- letterboeken. Als extra aanbieding ontvangt u bij het lenen van een bibliotheekboek op deze donderdagochtend een bon voor een gratis kopje koffie.

De nieuwe dominee van de Protestantse Kerk Laren, de heer Jaap Jonk, stelt zich op 15 september voor aan de bezoekers van het Koffiehus. Zij kunnen hem dan alles vragen wat ze over hem en de kerk willen weten.

Tijdens de Koffiehusochtend van 22 september kunnen de bezoekers beleven dat niet elke koffieboon hetzelfde is. Proef de verschillende koffiemelanges en leer meer over koffie.

Vanaf september zijn in het Kulturhus schilderijen van cursisten van Diny Izaks te bezichtigen. Diny vertelt op 29 september over haar schildercursus en over de tentoongestelde werkstukken.

De toegang voor het Koffiehus is gratis, iedereen is welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bovendien is in de hele maand september het tweede kopje koffie gratis!