Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe cursus EHBO Laren

LAREN – De EHBO vereniging Laren is van plan om komend voorjaar (bij voldoende opgave) een cursus te starten voor beginners. Weet u wat u moet doen bij een verslikking? Of wat u juist niet moet doen bij een verwonding? Heel veel mensen weten dit niet en daarom wil de E.H.B.O. vereniging Laren deze cursus opstarten.Tijdens deze cursus komen alle facetten van de E.H.B.O. aan bod. Van kleine huis-, tuin- en keukenongelukjes tot de wat zwaardere verwondingen. Een groot deel van de cursus zal ook worden besteed aan de reanimatie en de bediening van de AED, zodat u voorbereid bent als er wat ernstigst aan de hand is.

De lessen worden gegeven in het Kulturhus ’t Kruispunt in Laren en staan onder leiding van een gediplomeerd docent. De complete cursus wordt gegeven op 2 of 3 zaterdagen (26 januari, 2 en 9 februari 2019), dit is afhankelijk van het aantal cursisten en wordt afgesloten met een examen.

Het zou mooi zijn als er mensen zijn die zich geroepen voelen om een cursus EHBO te gaan volgen. Als lid word je niet verplicht om te posten bij een activiteit, maar het is wel een mooie mogelijkheid om het geleerde in praktijk te brengen en bij te houden. De leden van de E.H.B.O. staan geregeld bij (sport-)evenementen en het zou jammer zijn als er niet genoeg gediplomeerde mensen aanwezig zouden zijn. Er wordt daarom ook een beroep gedaan aan de leden van de (sport-)verenigingen om zich aan te melden voor deze cursus.

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus, doet u dat dan zo snel mogelijk. Voor meer informatie en opgave, kunt u zich melden bij de voorzitter van deze vereniging: Dinand Wichers, dinandwichers@kpnmail.nl