Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Onbeperkt Sportief bij voetbalvereniging Witkampers

LAREN – Op donderdag 26 september van 10.00 tot 13.00 uur wordt de Sportdag onder de naam Onbeperkt Sportief gehouden. Deze keer is de voetbalvereniging Witkampers uit Laren gastheer van dit sportieve evenement.De sportdag is bedoeld om mensen met een fysieke of verstandelijke beperking, maar ook mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, letterlijk in beweging te krijgen. Verder worden deelnemers uitgenodigd die vanwege hun oudere leeftijd niet meer makkelijk aan kunnen sluiten bij een sportvereniging. Op deze sportdag kan iedereen die tot deze doelgroep behoort kennis maken met de diverse sporten die worden aangeboden.

Na een warming up, verzorgd door Sportschool Sjàhto, kunnen de deelnemers zich uitleven bij verschillende takken van sport die worden aangeboden door de volgende verenigingen: Lochemsche Hockeyclub LHC, Touwtrekvereniging De Heure (Borculo), Tafeltennisvereniging De Toekomst (Lochem), Damvereniging Denk en Zet (Laren), Paardensport De Meiden van Haarman (Laren), Beweeggroep Marita (Laren) en Voetbalvereniging Witkampers (Laren).

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land wordt gehouden. De Lochemse Sportraad heeft voor de Sportdag Onbeperkt Sportief de handen in een geslagen met Circulus Berkel/BOB, de Lochemse Hockeyclub, Zorggroep Sint Maarten (locatie Gudula Lochem), Beweeggroep Marita en Voetbalvereniging Witkampers. Gezamenlijk hopen ze op deze manier meer mensen in beweging te krijgen, met als doel om de deelnemers een dag vol plezier en sportiviteit te bieden, die de gezondheid, sportiviteit en het beweeggedrag van de deelnemers moet bevorderen. Het doel is ook om kennis te maken met verschillende sportaanbieders en verenigingen.

Na de sportieve activiteiten wordt de dag om 12.30 uur afgesloten met een gratis lunch!

Er zijn al diverse organisaties en instellingen benaderd voor deelname, maar ook op individuele basis kan worden meegedaan aan de sportdag. Voor meer informatie kan contact gezocht worden via: tomkleissen@sportraadlochem.nl