Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud ijzeractie Open Jongeren Werk Lochem

LAREN – Open Jongeren Werk Lochem organiseert elk jaar een oud ijzeractie. Ook dit jaar komen de jongeren oud ijzer ophalen in het buitengebied van Laren en Lochem.Op zaterdag 13 januari 2018 is het buitengebied van Laren aan de beurt. De verzamelplaats is dit jaar bij A-Top Recycling aan de Levenkamp 5 in Laren.

Op zaterdag 20 januari 2018 komen ze in het buitengebied van Lochem het oud ijzer ophalen. Het oud ijzer in Lochem wordt verzameld bij Hoftijzer aan de Lindeboomsweg 5 in Lochem.

Woont u binnen de bebouwde kom, dan kunt u het oud ijzer komen brengen bij de verzamelplaats.

Een deel van de opbrengst gaat naar stichting speelplezier Laren, die het geld gebruikt om een fiets-crossbaan te realiseren. Ook gaat er een deel naar de OJWL, dat met het geld verschillende evenementen gaat organiseren.

Op beide dagen zal men om 8.30 uur beginnen en eindigen rond 18:00 uur. Er worden geen autobanden, koelkasten, diepvrieskisten en gasflessen meegenomen.

Als u grote voorwerpen hebt of u wilt er zeker van zijn dat het ijzer opgehaald wordt, dan kunt u contact opnemen: Ton Lammertink (voor Laren), tel. 06 28099291, e-mail: lammertink95@gmail.com en voor Lochem: Sander Wissink, tel. 06 41845965, e-mail: sander1wissink@hotmail.com