Overname Welkoop Laren

LAREN – Anton Kappert, de eigenaar van Welkoop Laren b.v., heeft het bedrijf per 1 januari 2019 overdragen aan Henri Bakker, eigenaar van Welkoop Bathmen.Anton Kappert is bijna 14 jaar de eigenaar geweest van Welkoop Laren b.v. “Bijna 23 jaar heb ik mogen werken binnen de prachtige formule van Welkoop. Eerst als eigenaar van Welkoop Bathmen en sinds 2005 ook als eigenaar van Welkoop Laren b.v.,” aldus Anton Kappert.

Henri Bakker is van 2005 tot 2015 bedrijfsleider geweest bij Welkoop Bathmen. In 2015 heeft hij Welkoop Bathmen overgenomen van Anton Kappert. Nu maakt hij de volgende stap door ook Welkoop Laren over te nemen. Hij blijft ook eigenaar van Welkoop Bathmen.

In Bathmen wordt de dagelijkse leiding overgenomen door bedrijfsleider Maarten v.d. Streek.

In die 14 jaar heeft Anton mogen werken met, zoals hij zegt “geweldige collega’s. Zonder dit geweldige team was de winkel niet geweest wat het nu is”.

“Voor mij is het nu tijd om een stap terug te doen en de zaak over te dragen aan Henri. Ik dank alle klanten en relaties voor het vertrouwen en ik wens Henri en zijn team heel veel succes”.