Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Palmpasenoptocht Laren op palmzondag 20 maart

LAREN – De Palmpasenoptocht vertrekt ook dit jaar om 14.30 uur vanuit het Kulturhus. Maar al vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen, onder begeleiding van hun ouders, in het Kulturhus hun Palmpasenstok maken. De basis, het kruis, ligt gereed en alle materialen om te versieren zijn aanwezig. Deze materialen worden gratis ter beschikking gesteld.Een deskundige jury gaat de stokken beoordelen. Na afloop van de tocht maken zij bekend wie de bijna mooiste stok heeft gemaakt, de allermooiste stok heeft gemaakt en wie de pechvogel van de dag is. Voor de kinderen is er wat te drinken en is er een hapje.

Begeleid door de vrolijke klanken van Koninklijke Muziekvereniging Apollo gaat de optocht van start. De route begint en eindigt in het Kulturhus aan de Verwoldseweg 1 en net als vorig jaar gaat de tocht via de Zutphenseweg, Molenbeek, Westermark, Banninksweg, weer Molenbeek, Huenderstraat en Dorpsstraat. Men hoopt nu de hele route te kunnen lopen; dat was vorig jaar vanwege het extreem slechte weer niet mogelijk. Tenslotte gaat de stoet door de kerk naar het Kulturhus. In het Kulturhus kunnen de kinderen bijkomen van de geleverde prestatie en krijgen zij iets te eten en te drinken. Tevens kunnen de ouders en/of begeleiders onder het genot van een kopje koffie of een drankje nog even gezellig napraten.

Deelnameformulieren zijn vanaf maandag 7 maart verkrijgbaar bij de Braninkschool, de PWA school, Kiddies, Wereldbakker Wijnand, Aris Frieterie en het Kulturhus.