Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pannenkoekenrit met bekijkstops

LAREN – Dit is het 49e jaar dat Toeristenbelang Laren Natuur-pannenkoekentochten organiseert, zowel voor fiets als voor auto. Dit jaar wordt de tocht verreden op zondag 3 juli.

Alle routes beginnen in Laren en lopen door het rijke natuurschoon van de Achterhoek. Ook de route van dit jaar leidt u door het karakteristieke coulisselandschap met veranderende vergezichten. Afwisseling van landbouwgewassen met weide, bloemrijke tuinen en bos waartussen dwarshuis-boerderijen en kastelen staan.

Onderweg kunt u een bezoek brengen aan een Palmen- annex viskwekerij en een melkveehouderij bedrijf. Deze laatste stop is tevens onze rustpauze waar u iets kunt drinken.

Bij deelname aan de rit zijn de bezichtigingen gratis.

Voor fietsers is de tocht ca. 30 km. en voor auto´s ca. 60 km. Aan het eind van de rit is er gelegenheid om pannenkoeken te eten nabij een Saksische boerderij, opgeluisterd door de harmonicagroep “Goudbrandjes”.

U kunt starten bij Witkamp, Dorpsstraat 8. Deelname voor fietsers € 2,50 p.p. en voor auto’s € 5,00. Voor verdere informatie: Henk Meuleman, 0573 – 421297. www.toeristenbelanglaren.nl