Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Paul Bosvelt en subsidiebedrag geven impuls aan

Speciaal Voetbal Witkampers

LAREN – Dit seizoen is de voetbalvereniging Witkamers gestart met Speciaal Voetbal voor kinderen die het om wat voor reden dan ook niet lukt om deel te nemen aan het reguliere voetbal. Met veel plezier en enthousiasme traint een groep spelers al het hele seizoen op zaterdagmorgen op de velden van de Witkampers.

Door aangepaste trainingen wordt geprobeerd om de kinderen duidelijkheid en structuur te bieden. Er wordt rekening gehouden met de beperking van het kind. Het motto is: niets moet en het plezier is het belangrijkste!

Witkampers heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij het Fonds Gehandicaptensport een subsidie aan te vragen. Vorige week werd bekend dat de subsidie van € 5.000,- is toegekend voor de verdere ontwikkeling van het Speciaal Voetbal in Laren. Afgelopen zaterdag werd deze cheque door de voorzitter van het Fonds Gijs van Butselaar uitgereikt aan het bestuur van Witkampers en de Werkgroep Speciaal Voetbal.

Deze feestelijke gebeurtenis viel samen met een gasttraining van Paul Bosvelt, die al gepland stond voor deze dag. De oud-international en speler van Go Ahead Eagles, FC Twente, Feyenoord, Manchester City en Heerenveen verzorgde samen met de vaste trainers de training. In een ontspannen en ongedwongen sfeer genoten de spelers van de aanwezigheid van de bekende oud-voetballer.

Na afloop was er volop tijd voor foto’s en handtekeningen, hiervan maakten zowel spelers als ouders en andere aanwezigen gretig gebruik.

Het werd op deze manier een in alle opzichten geslaagde ochtend. Ook benieuwd naar de activiteiten van het Speciaal Voetbal team? Kom gerust een keer kijken op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur op het Leussinkpark in Laren.