Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Plattelandswandeling Laren

LAREN – Toeristenbelang Laren houdt zondag 26 maart voor de vierde keer een plattelandswandeling in de mooie omgeving van Laren in Gelderland.

Bij de wandeling van 2017 is er de keus uit twee afstanden. Er is een route van ca.7,5 km, prima te lopen voor jong en oud, en een route van ca. 11 km. Dus niet alleen voor de sportieve wandelaars, maar voor het hele gezin een leuk uitje. Honden mogen helaas niet worden meegenomen.

Dit jaar wordt er gelopen door het Larense Broek en Bekmansbroek. De tocht voert over openbare wegen, maar zeker ook over paden waar normaal gesproken geen wandelaars komen. Zo kan het zomaar zijn dat u een kavelpad bewandelt waar zomers de koeien overheen lopen. Of u loopt over een particulier bospad, door een tuin, weiland of door een gedeelte van een stal. En zo zijn er meer verrassende plekken waar u een kijkje kunt nemen.

Onderweg zal er een pauze zijn om wat uit te rusten en is er de mogelijkheid om wat te eten of te drinken. Het advies is waterdichte schoenen of laarzen te dragen.

Dit is een éénmalige route, die daarna niet meer gelopen kan worden.

Startplaats: IJsbaan Roowinkel parkeerplaats; inschrijven tegenover Warfveendijk 20.

Starttijd: van 9.30 tot 12.00 uur. Kosten: € 2,50 per persoon.

Voor verdere informatie: Gerda Enderink, 0573-401795.

Ontdek het landschap van de Achterhoek op een verrassende manier.

www.toeristenbelanglaren.nl