Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Poppenkastvoorstelling Oef, oei, oi, oi!

LAREN – Oef, oei, oi, oi! is de titel van het nieuwe poppenkastverhaal van Ria Langeler. En het is zeker ‘oef, oei, oi, oi’.In deze gloednieuwe poppenkastvoorstelling verliest mevrouwtje de Pouwtje haar mooie gouden toverstaf. Oi, oi, wat nu? Wie heeft de toverstaf gestolen en wat als deze in verkeerde handen is gevallen? Dan kunnen er hele nare dingen gebeuren en is het maar de vraag of meneer de agent de juiste dief op tijd zal vangen?

In deze interactieve voorstelling zullen de kinderen worden meegezogen in dit vrolijke en een tikkeltje spannende verhaal en gaan ze samen met de poppen en meneer agent op jacht naar de dief.

De voorstelling is gemaakt voor de allerjongsten, peuters en kleuters, maar ook ouders zullen verrassend worden uitgedaagd.

Komen jullie ook op zaterdag 15 februari? Er zijn twee voorstellingen, om 10.30 uur en 15.50 uur, bij ’t Langenbaergh in Laren. Entree is gratis.

Zie ook: www.larenenoranje.nl of kijk op de Facebookpagina.