Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Postcode Loterij deelt massaal

ijs uit in Laren

LAREN – Een hele wijk in Laren wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 7245 in Laren gevallen. 757 inwoners van Laren winnen ijs. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs.

Inwoners van Laren die in de novembertrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry’s ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

 

Postcode Loterij – De samenleving wint altijd

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 302 miljoen euro geschonken aan 90 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: Unicef, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting Doen.

 

Het sociale gezicht van Ben & Jerry’s

Ook Ben & Jerry’s laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zo helpt Ben & Jerry’s War Child Nederland in het bereiken van een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.