Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Reisclub Laren Wintersport

LAREN – Reisclub Laren Wintersport is deze winter weer op reis geweest. Voor de vijfde keer achtereen waren zij te gast in hotel Kaltenhauser in Hollersbach (Oostenrijk). Aan sneeuw was geen gebrek; er lag genoeg.Ook in het dal was het voor de langlaufers heel goed te doen. De skiërs hebben zich prima kunnen uitleven op de pistes rond Hollersbach / Kitzbuhel. De wandelgroep werd uiteraard elke dag naar een andere bestemming gebracht met de eigen OAD-bus. Dus voor iedereen was er prima vermaak. Over de belevenissen kunt u lezen op -reisclublaren.blogspot.com – Doordat een aantal deelnemers wegens omstandigheden niet meer mee kan gaan, is er plaats voor nieuwe deelnemers. De kracht van deze reisgroep zit hem in de verschillende disciplines.

Bv.: wanneer u met twee of meer personen mee op reis gaat, maar niet geïnteresseerd bent in dezelfde activiteit, dan kan bijv. de één skiën en de ander er voor kiezen om te gaan langlaufen of wandelen. U mag zich aansluiten bij de groep, maar u mag er natuurlijk ook zelf op uit. Het motto is dan ook ‘Alles kan – niks moet’.

 

Wintersportreis 2019

Vertrek 2 februari en terug op 9 februari. Bestemming hotel Kaltenhauser Hollersbach.

Mocht u geïnteresseerd in deze reisgroep, wacht dan niet tot eind van dit jaar maar meldt u nu al vast aan. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Henk Slettenhaar Lochemseweg 161 B te Harfsen, tel 0653151465 of mail hh.slettenhaar@planet.nl