Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Repair Café in Kulturhus Laren

Waardeer het, repareer het!

LAREN – Het draait op zaterdag 12 oktober allemaal weer om repareren en herstellen in Kulturhus ’t Kruispunt aan de Verwoldseweg 1. Het Repair Café bestaat 6 jaar! In die jaren hebben vele inwoners van Laren en omgeving de weg naar het Kulturhus gevonden en hebben de vrijwilligers vele honderden reparaties uitgevoerd. Tussen 09.30 uur en 12.30 uur staan ze weer voor u klaar.Zij helpen gratis bij alle mogelijke reparaties (ook kleding e.d.) en gereedschap en materialen zijn aanwezig. Alles dat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in Repair Café Laren weten bijna altijd raad.

In het Kulturhus treft u ook de Eeko Box aan. Hierin kunt u lege cartridges en oude mobiele telefoons deponeren. De opbrengst van uw ingeleverde materialen komt ten goede aan de stichting Geef een knuffel.