Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Repair Café weer in

Kulturhus Laren

LAREN – Op zaterdag 13 juni draait het in Kulturhus ’t Kruispunt aan de Verwoldseweg 1 allemaal weer om repareren. Tussen 09.30 uur en 13.00 uur staan diverse vaklieden klaar. Zij helpen gratis bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

Alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in Repair Café Laren weten bijna altijd raad.

Het Repair Café in het Kulturhus in Laren blijft nog steeds zeer goed bezocht. Er is een groot aanbod van elektrische apparaten. Keukenmachines, stofzuigers, broodroosters, lampen, föhns, mensen nemen van huis allerhande apparaten mee. De vier vrijwilligers die zich bezighouden met deze apparaten hebben vrijwel altijd hun handen vol.

Dat geldt in toenemende mate ook voor de vrijwilligster die zich bezighoudt met kleding/textiel en ook de twee vrijwilligers die zich bezighouden met hout/meubelen en diverse producten hadden meer klussen. Dus heeft u nog iets te verstellen, te zomen of te naaien, neem uw kleding of ander textiel mee naar het Kulturhus. Ook die oude pop kan nog gerepareerd worden, of die stoel, dat tafeltje, die houten plantenbak.