Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spannende Tripalon Laren

op 1 en 2 oktober

spannende-tripalon-laren

LAREN – Voor de vierentwintigste keer de Tripalon nabij de manege van de St. Steffenrijders in Laren. Als eerste onderdeel de dressuurproef. Daarna het meeste spannende: de cross over het aangrenzende landgoed Verwolde. Deze terreinrit heeft vijftien hindernissen over een afstand van tien kilometer.

In tegenstelling tot een ‘echte SGW’ zijn de hindernissen in het crossparcours geen vaste hindernissen, maar gebouwd van losse balken en boomstammetjes. Hindernissen mogen worden genomen, maar het hoeft niet. Voor elke hindernis krijgt de ruiter punten. Het in één keer goed nemen van een hindernis geeft het maximaal aantal punten. Een leuke maar ook een leerzame rit. Ook als voorbereiding voor een echte SGW. Het derde en laatste onderdeel van de Tripalon is het springparcours.

Dit tweedaagse festijn is niet alleen spannend voor deelnemers, maar ook voor toeschouwers. De waterbak in het bos zal weer veel belangstelling krijgen.

 

Video crossparcours op de websites

Vanaf vrijdag 30 september staat de video van het crossparcours op de website van de St. Steffenrijders www.ststeffenrijders.nl en Facebook PSV St. Steffenrijders. Deze video is ook in de rijhal van de St. Steffenrijders tijdens de Tripalon doorlopend te zien.

 

Zaterdag pony’s, zondag paarden

De Tripalon valt onder de ‘Impulsrubrieken’ van de KNHS. Leden van de KNHS mogen met of zonder startpas deelnemen.

Locatie: Manege St. Steffenrijders, Verwoldseweg 26a Laren.