Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Speelgoedbeurs Laren

Speelgoedbeurs Laren

LAREN – Op zaterdag 7 november zal Speel-o-theek “de Speella” te Laren haar jaarlijkse speelgoedbeurs houden. Dé gelegenheid om uw zolder op te ruimen en bruikbaar speelgoed, kinderboeken, dvd’s, buggy’s, autostoeltjes, kinderfietsen e.d. aan te bieden.

Ook winterjassen, skipakken, snowboots en schaatsen mogen ingebracht worden.

De inbrenger mag zelf de verkoopprijs bepalen en ontvangt 60% van de opbrengst. 40% van de opbrengst is voor “de Speella”. Hiervan kan de Speel-o-theek weer nieuw speelgoed aanschaffen.

De beurs is elk jaar een gezellig en goed bezocht evenement. Voor weinig geld kun je vaak heel leuk speelgoed kopen. Ook een tip om voordelig 5 decemberinkopen te doen!

Inbreng is op vrijdag 6 november van 16.00 tot 19.00 uur. U kunt alvast een inbrenglijst downloaden via www.sotdespeella.jouwweb.nl Inbrengers kunnen op deze vrijdag ook al meteen spullen kopen.

ent u op zoek naar leuke spullen voor uw kinderen, kleinkinderen of oppaskinderen dan kunt u terecht op zaterdag 8 november van 9.30 tot 11.30 uur voor de verkoop.

Locatie: Hal Basisschool “De Branink”, Verwoldseweg 14.

 

www.sotdespeella.jouwweb.nl

Speel-o-theek “De Speella” Laren is ook te vinden op Facebook.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met de Speel-o-theek, kom dan gerust langs tijdens de openingstijden: dinsdagmiddag van 15.00-16.00 uur. donderdagavond van 19.00-19.45 uur en Vrijdagmorgen van 8.45-9.45 uur. Verwoldseweg 12 b, 7245 AH  Laren.

Voor vragen kunt u mailen naar sotdespeella@versatel.nl