Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Speelgoedbeurs van

Speel-o-theek de Speella

LAREN – Speel-o-theek de Speella uit Laren houdt dit jaar op 9 en 10 november de jaarlijkse speelgoedbeurs. Voor de koop en verkoop van speelgoed, boeken, spelletjes, dvd’s, maar ook regen- en winterkleding, jassen en baby benodigdheden ben je van harte welkom!Op 9 november van 17.00 uur tot 19.00 uur kan er speelgoed worden ingebracht en op 10 november van 9.30 tot 11.30 uur kun je shoppen! Locatie: hal van OBS De Branink in Laren.

Van de opbrengst van de verkochte items onder de € 20,00 komt 40% ten goede van de speel-o-theek. Van de opbrengst van verkochte items boven de € 20,00 komt 25% ten goede van de speel-o-theek. De rest is voor de verkoper! Met de opbrengsten voor de speel-o-theek wordt nieuw speelgoed gekocht voor de uitleen.

Het is mogelijk vooraf speelgoedlijsten te downloaden van de site, of tijdens openingstijden op te halen in de speel-o-theek. http://sotdespeella.jouwweb.nl Houdt de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie, nieuws en een leuke win-actie. Heb je vragen, neem contact op via sotdespeella@versatel.nl