Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Speelgoedbeurs van

Speel-o-theek de Speella

LAREN – Speel-o-theek de Speella uit Laren houdt dit jaar op 9 en 10 november de jaarlijkse speelgoedbeurs. Voor de koop en verkoop van speelgoed, boeken, spelletjes, dvd’s, maar ook regen- en winterkleding, jassen en baby benodigdheden ben je van harte welkom!Op 9 november van 17.00 uur tot 19.00 uur kan er speelgoed worden ingebracht en op 10 november van 9.30 tot 11.30 uur kun je shoppen! Locatie: hal van OBS De Branink in Laren.

Van de opbrengst van de verkochte items onder de € 20,00 komt 40% ten goede van de speel-o-theek. Van de opbrengst van verkochte items boven de € 20,00 komt 25% ten goede van de speel-o-theek. De rest is voor de verkoper! Met de opbrengsten voor de speel-o-theek wordt nieuw speelgoed gekocht voor de uitleen.

Het is mogelijk vooraf speelgoedlijsten te downloaden van de site, of tijdens openingstijden op te halen in de speel-o-theek. http://sotdespeella.jouwweb.nl Houdt de Facebook pagina in de gaten voor meer informatie, nieuws en een leuke win-actie. Heb je vragen, neem contact op via sotdespeella@versatel.nl