Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Speelotheek de Speella is vernieuwd!

LAREN – Tijdens de winterperiode is het vrijwilligersteam van Speelotheek de Speella druk bezig geweest de Speelotheek een nieuw jasje te geven. Er is nieuw speelgoed aangeschaft, er zijn nieuwe kasten geplaatst en veel spullen hebben een nieuw plekje gekregen. De speelotheek is nu ruimer opgezet zodat een ieder kan zien wat er zoal te leen is.Wat is er dan te leen? Er is een ruime keuze aan binnenspeelgoed, buitenspeelgoed en gezelschapsspellen. Er zijn manden met allerlei leuke spellen voor bijvoorbeeld een verjaardagspartijtje, buurtfeest, familiedag of vriendendag. Er zijn bakcijfers te leen voor wie zelf een heerlijk verjaardagstaart wil maken.

 

Voor wie is de speelotheek?

Voor iedereen, want spelen is gezond en vooral heel leuk! Voor gezinnen omdat het ontzettend leuk is speelgoed uit te proberen of om grote (en kleine) dingen te lenen die thuis niet in de kast passen. Voor opa’s en oma’s die regelmatig de kleinkinderen op bezoek hebben maar niet zelf de kast vol spullen willen hebben. Voor bedrijven, kindercentra en scholen, die het speelaanbod voor de kinderen willen afwisselen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden kom dan gezellig een kijkje nemen!

Openingstijden: dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur, donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur.

 

Er is een openingsweek om de vernieuwde Speelotheek te showen van 31 mei t/m 5 juni. In die week zullen er speciale activiteiten zijn. Ook die week zijn er extra openingstijden. Dit om iedereen de kans te geven om vrijblijvend een kijkje te komen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. De extra openingstijden zijn: donderdag 31 mei van 14.30 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur; vrijdag 1 juni van 9.00 tot 10.00 uur en dinsdag 5 juni van 14.30 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.