Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sportcafé met schrijver Bas Steman

Sportcafé met schrijver Bas Steman

LAREN – Op donderdag 12 november om 20:00 houdt de Sportraad Lochem een Sportcafé met gastspreker Bas Steman bij Stegeman in Laren en nodigt alle sportliefhebbers uit de gemeente uit om hier bij aanwezig te zijn.

Bas Steman is een schrijver, programmamaker en presentator. Hij schreef Tinus! Tinus! (Leontien van Moorsel) in 2002, Naakt in de Orkaan (Ramses Shaffy) in 2003, De Aankomst in 2013 en zijn volgende roman komt uit in 2016/2017. Ook heeft Bas de Andere Tijden Sport afleveringen over Sauna Diana en Hein Vergeer gemaakt. En de documentaire De Laatste Bocht maakte hij samen met zijn vrouw.

Ernst-Jan Oudenampsen, zelf oud top (amateur) wielrenner, zal als spreekstalmeester het Sportcafé voorzitten. Het wordt een gezellige avond met onder ander een fragment uit het boek De Aankomst, een aantal anekdotes met beeldmateriaal en het van Holland Sport bekende Petje Op Petje Af. Na afloop gaat Bas Steman ook zijn boek ‘De Aankomst’ signeren. Sportraad Lochem nodigt alle sportliefhebbers, sportverenigingen en hun sponsoren uit de gemeente Lochem uit om hier bij aanwezig te zijn.

Kom naar deze gezellige avond met gastspreker Bas Steman en om een drankje te doen met uw mede sportliefhebbers.
Graag aanmelden voor deze avond door een mail te sturen naar mathijsjonkers@sportraadlochem.nl. In de mail graag uw voor- en achternaam vermelden en met hoeveel personen u komt.