Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

St. Steffenstulpbokaal voor Danique Jansen

St Steffenstulpbokaal

LAREN – Tweede Paasdag hebben leden van de rijvereniging en de ponyclub van de St. Steffenrijders uit Laren voor de dertigste keer gestreden om de St. Steffenstulpbokaal. Ondanks de weerswaarschuwing de dag ervoor was het lokale weer de deelnemers en de toeschouwers gunstig gezind en kon alles buiten worden verreden.

Danique Jansen met haar pony Caddy kon de bokaal weer mee naar huis nemen, nadat ze hem ’s morgens had ingeleverd. Vorig jaar won Danique de bokaal namelijk met een andere pony, Storm.

Met een nette dressuurproef en een mooie foutloze springronde had ze van alle deelnemers het beste resultaat over de twee onderdelen. Danique werd op de voet gevolgd door Danique den Heijer met haar pony Istwa: één puntje verschil! Bo Oudenampsen, die met haar pony Esprite reed, eindigde als derde.

De onderlinge wedstrijd om de St. Steffenstulpbokaal wordt jaarlijks georganiseerd als start van het buitenseizoen.  Naast de onderlinge wedstrijd houdt de St. Steffenrijders in het laatste weekend van mei het buitenconcours voor paarden en pony’s op Landgoed Verwolde met hopelijk prachtig weer.