Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Statiegeldacties voor LouKa

LAREN / GORSSEL – Jongerenproject LouKA houdt statiegeldacties in Laren en Gorssel! Het doel van deze acties is om geld in te zamelen voor een vrijwilligersreis naar Sri Lanka, die  aankomende zomer gemaakt wordt.LouKa bestaat uit een groep meiden uit de regio die vrijwilligerswerk zullen gaan doen in Mannar, o.a. bij een kleuterschool en Moeder Theresahuis. Daarnaast hopen zij ter plekke goederen en hulpmiddelen aan te kunnen schaffen om de lokale bevolking te ondersteunen. Het unieke van dit project is dat zij alles zelf organiseren. Om geld in te zamelen houden zij diverse acties, waaronder het inzamelen van statiegeldbonnen.

Bij Plus Beuzel in Laren kunt u al enige tijd uw statiegeldbon doneren voor LouKa. Wanneer u lege flessen inlevert bij de automaat, kunt u aangeven dat u wilt doneren voor het goede doel. Naast de flessenautomaat staat een inzamelingsdoos van LouKa waar u uw bon in kunt stoppen. De waarde van de bonnen komt dan ten goede aan dit project.

Vanaf 1 maart kunt u ook statiegeldbonnen aan LouKa doneren bij Jumbo Brinkman in Gorssel. De meiden zijn erg blij met de steun van beide supermarkten!

Meer weten over dit project of hoe u de meiden verder kunt steunen?

https://loukainactie.webnode.nl

https://m.facebook.com/LouKAInactie

Loukainactie.pr@gmail.com