Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stokvissen:

toneelmiddag en -avond

LAREN – Het jaarlijkse toneelstuk, dat Laren en Oranje verzorgt, zal plaats vinden op zaterdag 28 januari 2017 bij Witkamp. Er is een middag en een avondvoorstelling. De Holtense toneelclub O.C.H. zal het blijspel ‘Stokvissen’ op de planken brengen.

Stokvissen

Een blijspel in drie bedrijven. In feite is het gezin Rozenbroek, bestaande uit vader, moeder, dochter, oma en tante, een heel normale familie. Echter er speelt van alles in de familie. En dan komt bij Rozenbroek van de ene dag op de andere een aantal figuren over de vloer, die allemaal Stokvis heten en zodoende voor een enorme verwarring zorgen. Een logisch gevolg ook van het feit, dat elk der huisgenoten, die van elkaars afspraken geen weet hebben, die Stokvis voor zich opeist, die hem of haar toevallig voor de voeten zwemt.

 

Kaartverkoop bij Witkamp 14 januari

De kaartverkoop is bij Witkamp op 14 januari van 10.30 uur tot 11.30 uur. De entreeprijs is evenals andere jaren € 6,- voor leden en € 8,- voor niet-leden. Kinderen betalen € 3,- . Daarbij is een kopje thee of koffie bij binnenkomst inbegrepen. De middagvoorstelling begint om 14.30 uur en de avondvoorstelling begint om 20.00 uur. Zijn er nog kaarten over? Dan zijn deze telefonisch te bestellen bij de secretaresse, Joke Woestenenk, 0573-401318.