Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Succes voor St. Steffenrijders

BARCHEM – Vorig weekend was in Barchem de laatste selectiewedstrijd voor paarden en pony’s om een startplaats te veroveren voor de regiokampioenschappen van Gelderland, die in augustus worden verreden.

In totaal waren er zeven kringkampioenen waarvan twee amazones, zowel in de dressuur en bij het springen kampioen werden.

Sanne Vermeulen werd met Paco in de B dressuur en het L springen cat. A/B kringkampioen. Danique Jansen deed dit met Caddy Cadman in de L2 dressuur en het B springen cat. A/B.

Milou Klein Brinke met Amourette werd gehuldigd als kringkampioen in het L springen cat. D/E, ze werd op de hielen gezeten door Isa van Lenthe met Limited Edition die reservekampioen in deze klas werd en hiermee ook afgevaardigd is naar de regiokampioenschappen. In het B springen cat. D/E mag Maike Woestenenk met Mambo meestrijden voor het kampioenschap, dit geldt ook voor Anne Wil Renskers met Largos in de dressuur klasse M2 cat. D/E.

Bij de paarden werden kringkampioen Anne Wil Renskers met Winnie in de M1 dressuur en Bo Oudenampsen (niet op de foto) met Alympic Fleur in het BB springen; Bo mag tevens starten in de L1 dressuur.

Verder mogen bij de paarden meestrijden voor het kampioenschap: Bert Apeldoorn met Evi en Hennie Hoffman met Zennit in de klasse B springen. In de B dressuur mag Danique Lammertink met Igor WH rijden en met haar paard Her Majesty WH heeft ze zich geplaatst in de L1 dressuur. Een klasse hoger, de L2, daarin mag Daniëlle Bosch met Exact uitkomen en in de M2 mag Esther Regelink met Zilvane van start gaan.