Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Thema Fietsvierdaagse

‘De Achterhoek’: Samen!

LAREN – Op dinsdag 1 augustus wordt in het Gelderse Laren de jaarlijkse Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ afgetrapt. Elk jaar wordt er een thema gekozen en dit jaar is het thema Samen.Want samen is veel leuker dan alleen! Dit jaar zal Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in het teken staan van samen zijn en samen doen. Er zijn veel mensen die alleen zijn en toch graag mee willen fietsen met een fietsvierdaagse. De organisatie wil deze mensen de mogelijkheid geven om af te spreken en samen te fietsen. Daarnaast zal het thema ook terugkomen in het middagprogramma.

De 30 km, 45 km en 60 km routes komen langs pittoreske dorpjes, prachtige bossen en uitgestrekte weilanden. Het typisch Achterhoekse coulisselandschap blijft een prachtig decor voor deze Larense Fietsvierdaagse.

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ vindt dit jaar plaats van 1 t/m 4 augustus. Inmiddels kunt u zich online inschrijven via de website. Bij inschrijving voor 1 juli ontvangt u € 2,50 korting bij betaling via iDeal.

Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de Fietsvierdaagse, dan kunt u die vinden op Facebook (@fietsvierdaagse) of u inschrijven voor de nieuwsbrief. www.fietsvierdaagse.net