Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Thema Fietsvierdaagse

‘De Achterhoek’:

“De Achterhoek, vind ik leuk!”

Thema Fietsvierdaagse

LAREN – “De Achterhoek, vind ik leuk!” is dit jaar het thema tijdens Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ in Laren. De Achterhoek is vol van leuke plekjes, mensen en bedrijven. En dat is leuk! Daarom wordt de Achterhoek dit jaar in de schijnwerpers gezet tijdens de fietsvierdaagse in Laren.

Natuurlijk zullen die mooie Achterhoekse plekken, mensen en bedrijven volop terug te zien zijn in de routes van de fietsvierdaagse. Deze gaan langs bossen, landgoederen, kastelen, riviertjes en pittoreske dorpen in de Achterhoek. En dat is heel leuk!

Facebook is inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse cultuur. Sinds vorig jaar is de Fiets4daagse daarom ook te vinden op Facebook: @fietsvierdaagse. Vind de Fiets4daagse leuk op Facebook en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’.

Fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ vindt plaats van 2 t/m 5 augustus in Laren. Schrijft u zich voor 1 juli 2016 in, dan ontvangt u € 2,50 korting bij betaling via iDeal! Inschrijven en meer informatie vindt u op: www.fietsvierdaagse.net