Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toeristenbelang Laren wint de Wakker Award 2015

toeristenbelang-laren

LAREN – Toeristenbelang Laren heeft uit handen van de werkgroep Leefbaarheid van Wakker Laorne de Wakker Award 2015 in ontvangst genomen. De Award is een aanmoedigingsprijs voor degene die zich vanwege een bijzondere inspanning verdienstelijk heeft gemaakt voor het leefbaar maken of houden van dorp Laren.

Begin dit jaar kregen inwoners van Laren de mogelijkheid om kandidaten aan te melden. Uw de ingezonden kandidaten koos de werkgroep Leefbaarheid unaniem voor de vrijwilligers van Toeristenbelang. Jaarlijks organiseren zij geheel belangeloos een aantal wandel- en fietsevenementen die inmiddels een begrip zijn in de regio.

Zaterdag 5 november werd de feestavond van Toeristenbelang vreedzaam verstoord door een groep verklede ‘Pieterpadders’ die op een ludieke wijze de Award kwam uitreiken. Het bestuur en de vrijwilligers van Toeristenbelang werden daarmee compleet verrast. De Wakker Award 2015, een luxe houten parkbank voorzien van een stalen strip met inscriptie (verzorgd door Lasbedrijf Dijkerman), werd door de voorzitter van Toeristenbelang Teun Schutte sierlijk in ontvangst genomen. De parkbank zal een plaatsje krijgen in het centrum van Laren.