Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toneelmiddag en -avond Laren en Oranje dit jaar uitgebreid met live muziek van Sing it

Bert Steunenberg speelt Peter Mollema, vlot zelfverzekerd en een beetje een rokkenjager.

LAREN – Op zaterdag 27 januari is de gezellige toneelmiddag en -avond van Laren en Oranje in samenwerking met Toneelclub OCH; dit jaar voor het eerst met medewerking van Sing it.

Sing it, v.l.n.r.: Inge Prins, Sabine Lans en Myrthe Varenbrink

Bij Witkamp wordt voor u opgevoerd het blijspel / de klucht ‘Een lepelaar op safari’, geschreven door Wilma Renes – Leertouwer.

Peter Molleman, een jonge levensgenieter, heeft in beschonken toestand in een bar – blijkbaar – veel belovende uitspraken gedaan tegen Lissane Bruyneel. Als ze hem daar de volgende dag aan komt herinneren, blijkt zij absoluut niet te zijn zoals hij zich had voorgesteld… Veel typetjes, jeugdige spelers, leuke woordspelingen en komische scènes maken dit stuk een lust om te zien.

Voor het blijspel begint, zal Sing it optreden Deze groep bestaat uit de enthousiaste en muzikale meiden: Inge, Sabine en Myrthe! Ze staan bekend om het meerstemmig zingen en gevarieerd repertoire. Tijdens het optreden heeft u uiteraard de tijd om gezellig met elkaar koffie te drinken.

Een gevarieerde gezellige middag (zaal open: 13.30 uur; optreden Sing it: 13.50 uur; blijspel: 14.30 uur) en avond (zaal open: 19.00 uur; optreden Sing it: 19.20 uur; blijspel: 20.00 uur).

Kaartverkoop zal plaatsvinden op 13 januari 2018 bij Witkamp in de serre van 10.30 tot 11.30 uur. Kosten leden: € 7,00 euro, niet-leden: € 9,00.

Bij het kaartje is een kopje koffie/thee inbegrepen. Zijn er nog kaarten over? Dan zijn de kaarten ook telefonisch te bespreken. U kunt hiervoor bellen met Joke Woestenenk, tel. 401318. Deze kaarten zijn dan voordat de voorstelling begint te betalen en af te halen bij de kassa.