Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

TOP2000 Harfsen-Laren in de kerk in Laren!

LAREN/HARFSEN – Op zondagavond 29 december is de TOP2000 in de kerk van Laren te beluisteren. De TOP 2000 commissie vindt het fijn dat dit, samen met kerk van Laren, al voor de vijfde keer georganiseerd kan worden. En deze keer dus in de kerk van Laren.De muziek en zang worden deze keer verzorgd door popkoor La Poko uit Laren; Leon Aaltink en Robbert Lans, twee muzikanten van de band New Vintage en Marleen Zwakenberg van de band Versatile. Dit belooft veel moois!

De betekenis van het lied zal van te voren toegelicht worden. Natuurlijk laat men ook een paar nummers via de beamer zien met de bijbehorende clip. En dan zul je zien: de volgende keer dat je dit lied op de radio hoort, heeft het een extra betekenis gekregen!

Kom om 19.30 uur deze TOP 2000 dienst meebeleven. Bij binnenkomst krijgt iedereen een kop koffie of thee met wat lekkers. Na de dienst is er een gezellig samenzijn met een drankje (op eigen kosten) en een hapje. Er zijn verder geen kosten aan verbonden, maar een vrije gift na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Het is, zoals de TOP 2000 commissie zelf altijd zegt, echt een feestje dat je niet mag missen! Een mooie afsluiting van 2019 vindt de TOP 2000 commissie, die bestaat uit: Geke, Carola, Annette, Rianne, Merlin, Willem Jan en Betsie.