Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Train mee met Speciaal Voetbal Witkampers

LAREN – Een jaar geleden is de voetbalvereniging Witkampers begonnen met Speciaal Voetbal voor kinderen met een beperking. Sinds die tijd traint een groep van zes jongens en meisjes elke zaterdagmorgen met veel enthousiasme op de Witkampers velden. Met ingang van het nieuwe seizoen is het team, net als alle andere leden, in een nieuwe outfit gestoken. Vol trots poseerden de spelers voor de fotograaf, ook tijdens de training dragen ze de officiële shirts.De kinderen vermaken zich prima met elkaar en vormen al een echt team, toch zou het leuk zijn als ze in de toekomst een aantal medespelers krijgen.

In het kader van de Sportweek wordt er op zaterdag 16 september van 10.00 uur tot 11.00 uur een Open training gehouden om een keer vrijblijvend mee te trainen.

Speciaal Voetbal is voor kinderen voor wie het om welke reden dan ook niet lukt om mee te spelen in een regulier voetbalelftal. De trainingen zijn herkenbaar, veel oefeningen komen elke training terug. Hierdoor krijgen de kinderen duidelijkheid en structuur en wordt er rekening gehouden met zijn of haar beperking. Het plezier staat altijd voorop: niets moet en alles mag. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, maar heeft toch een bijdrage aan het gehele team.

Op 16 september zijn kinderen vanaf zes jaar van harte welkom om mee te trainen met dit gezellige team en kennis te maken met het Speciaal Voetbal bij voetbalvereniging Witkampers op het Leussinkpark in Laren. Voor meer informatie mail naar speciaalvoetbalwitkampers@gmail.com