Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Turnsters LGV door naar finale

Turnsters LGV

LAREN/HENGELO (GLD) – Zaterdag 21 maart werd in Hengelo (Gld) de derde plaatsingswedstrijd in de zesde divisie van de regio Hanzestreek gehouden. Myrthe Bos, Benthe Harkink en Evie Paalman deden mee namens de Larense Gymnastiek Vereniging (LGV). En het resultaat mag er zijn, want Benthe en Evie mogen deelnemen aan de finale van de zesde divisie op 30 mei! Voor beide turnsters en hun trainster Jessica ten Have is dit een mooie prestatie.

In Hengelo mocht Myrthe Bos als eerste haar oefeningen laten zien in de categorie Pupil 1, niveau D3. Ze behaalde in deze categorie een mooie 10de plaats.

Vervolgens waren in de categorie Instap, niveau D2 Benthe Harkink en Evie Paalman aan de beurt.  Beide turnsters lieten mooie oefeningen zien en dat resulterende uiteindelijk in een tweede plaats voor Evie en een vijfde plaats voor Benthe.

Doordat ze gedurende de drie selectiewedstrijden constante oefeningen hebben laten zien, mogen Evie en Benthe beiden meedoen aan de finale op 30 mei.