Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tweede editie ‘Löp wah lös’ staat voor de deur

LAREN – Zondag 3 september vindt voor de tweede keer het hardloopevenement Löp wah lös in Laren plaats. Deze hardloopwedstrijd combineert al het goede wat Laren te bieden heeft! Want binnen een kilometer na de start loop je in het groen, richting landgoed Verwolde en de Dikke Boom.Vervolgens slinger je via mooie paadjes terug naar Laren en finish je op het terrein van één van de leukste feesten van de Achterhoek: de Larense Kermis!

 

Klaar voor de start!

De voorinschrijving verloopt heel goed, het parcours van Landgoed Verwolde ligt er prima bij, mooi weer is besteld, de vrijwilligers hebben er zin in en de organisatie is er helemaal klaar voor. Kortom: dat löp wah lös op 3 september!

Er staan die zondag drie afstanden op het programma: om 10.00 uur start de Graaf Jantje Kidsrun met afstanden van 500 meter (4 t/m 7 jaar) en 1000 meter (8 t/m 12 jaar). Om 10.45 uur gaat de René Vos – 10 km van start en om 11.00 uur begint de Studio 1980 – 6 km. Aansluitend vinden de prijsuitreikingen plaats en kun je als deelnemer daarna gezellig door naar de Larense Kermis!

 

Na-inschrijving mogelijk

De voorinschrijving is geopend tot zaterdagavond 2 september. Voor de mensen die liever op het laatste moment beslissen of zich zaterdagnacht op de Larense Kermis door hun buurman laten opjutten om toch mee te doen, is er goed nieuws! Op de dag zelf kun je nog meedoen via de na-inschrijving. De na-inschrijving is geopend tot een half uur voor aanvang van de betreffende afstand.

Houd de laatste nieuwtjes rondom het evenement in de gaten via facebook.com/lopwahlos of via de website www.lopwahlos.nl. Uiteraard is ook publiek van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.