Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twintig jaar Mamola Motoren

LAREN – Zondag 1 mei 2016 bestaat Mamola Motoren in Laren 20 jaar. Dit wordt gevierd met een open dag op 1 mei van 10.00 tot 17.00 uur. Deze dag is er een motortoertocht van ca. 80 kilometer, waaraan een ieder gratis kan deelnemen. De start van de toertocht is tussen 10.00 en 11.00 uur. Tevens wordt de geheel vernieuwde inrichting van kleding, helmen en accessoires gepresenteerd. En is er een springkussen voor de kinderen. Kortom, iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het bedrijf te bekijken en het 20-jarig jubileum te komen vieren.Mamola (Marius Motoren Laren) is in 20 jaar uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de omgeving. Na jarenlange ervaring in een gespecialiseerd motorbedrijf is Marius van Willigen op 1 mei 1996 begonnen met een eigen bedrijf. In- en verkoop en reparatie van motoren waren de hoofdactiviteiten van de onderneming, toen nog gevestigd aan de Harfsenseweg in Laren. Na 10 jaar was het bedrijf behoorlijk uit zijn jasje gegroeid. Er werd dan ook besloten een nieuw pand te bouwen op het Molenveld in het dorp Laren. Eind 2005 was het pand gereed en werden de werkzaamheden daar voortgezet en verder uitgebreid met verkoop van kleding, helmen en accessoires. Inmiddels zijn er drie vaste werknemers en is sinds 3,5 jaar ook de vrouw van Marius werkzaam in het bedrijf.

Mamola is een nog steeds groeiend bedrijf, waarbij serviceverlening, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. Er is een grote voorraad gebruikte, goed onderhouden motoren, zowel voor de toerrijder als de sportieve rijder. De voorraad bestaat onder andere uit motoren van de merken Honda, Suzuki, BMW, KTM, Kawasaki, Yamaha, Ducati en Triumph. Het actuele aanbod van de occasions is te vinden op www.mamola.nl

Tevens kunt u bij Mamola terecht voor reparatie en onderhoud van uw motor. De professionele werkplaats is van alle moderne apparatuur voorzien en de monteurs staan klaar met deskundig advies.

De afdeling kleding, helmen en accessoires is geheel vernieuwd en biedt vanaf 1 mei een nog beter aanbod voor iedereen die op zoek is naar comfortabele motorkleding, een veilige helm of een handige rugtas. Het verkoopteam van Mamola helpt u met veel plezier en vakkundig advies aan de beste uitrusting voor vele, veilige en droge kilometers.