Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Uitdagende ATB avondtoertocht in Laren op 28 november

Uitdagende ATB avondtoertocht

LAREN – Mountainbikers met lef gaan op zaterdag 28 november de uitdaging aan en komen naar Laren. Toeristenbelang Laren en de Wielergroep Laren houden dan voor de eerste keer een eigenzinnige ATB avondtoertocht, die vol verrassingselementen zit. Er is een afwisselende toertocht uitgezet die zowel door het buitengebied als het dorp Laren gaat. De route zal over verharde en onverharde wegen gaan.

Met deze ATB tocht laat Laren opnieuw zien haar imago als fietsdorp waar te maken. De uitgezette tocht is uniek in de regio, omdat de sportieve uitdaging met een gezellige sfeer wordt gecombineerd. ‘Het is de bedoeling een toertocht organiseren die anders is dan andere’, aldus Harry Landeweer, een van de organisatoren. ‘Het lijkt ons prachtig om te laten zien dat we als fietsdorp veel te bieden hebben. En we horen tot nu toe alleen maar enthousiaste reacties.’

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen, de deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Tussen 19.00 en 21.00 uur is de start (Marsmansteeg 2). De route is ca. 24 kilometer, enthousiastelingen kunnen een tweede rondje rijden mits ze voor 21.00 uur opnieuw starten. De deelnemers krijgen bij hun startbewijs à € 5,- ook nog eens een kop soep of consumptie.