Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Veel deelname 37ste playback songfestival verwacht

Opgave via e-mail of bij Stegeman

LAREN – Op zondag 15 maart wordt het 37 ste Larens Playback Songfestival gehouden bij Stegeman. Een paar weken geleden hebben de leerlingen op de basisscholen een mailadres gekregen, waar ze het ingevulde inschrijfformulier naar toe kunnen sturen. Kinderen die buiten Laren op school zitten kunnen zich opgeven bij Stegeman. Opgave kan ook via mail: joh.eggink@solcon.nl

De organisatie is weer in handen van Johan Eggink, Appie Bielderman, Gijs te Brake en Rob Vermeulen. Het playbacken in Laren leeft bij jong en oud. Het playback songfestival is een erfenis van carnavalsvereniging de Dosvlégels die ooit in Laren heeft bestaan. Alle carnavalsactiviteiten zijn er niet meer, alleen dit festival bestaat nog en wordt op persoonlijke titel in stand gehouden. Door sponsoring van Mijn BHV van Gijs te Brake, Plus Beuzel, AT Reclame en HCR Stegeman kunnen de kosten laag gehouden worden. Er wordt dit jaar geen entreegeld gevraagd.

Net als voorgaande jaren zijn er drie leeftijdsgroepen, die in deze volgorde gaan optreden. Groep 3 en 4, groep 5 en 6 en groep 7 en 8. Tussen de optredens van groep 5 en 6 en die van groep 7 en 8 is er een pauze. In die tijd bepaalt de jury de winnaars van de eerste optredens. Na de laatste optredens zal sponsor Gijs de prijzen uitreiken. De organisatoren hopen op veel deelname en publiek. Opgave kan nog tot 6 maart via bovenstaand mailadres. Het is een echt familiegebeuren, want na afloop zie je veel gezinnen gezellig een patatje eten in de eetzaal of café. Het is altijd weer een prachtige middag, die je eigenlijk niet mag missen. Noteer het playback songfestival dus maar vast in de agenda.