Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Voorjaarsconcert K.M.V. Apollo in Braninkhal

LAREN – Zaterdagavond 30 maart vanaf 19.30 uur geeft de Koninklijke Muziekvereniging Apollo haar voorjaarsconcert in de Braninkhal te Laren. Tijdens dit concert zullen het Fanfareorkest en leerlingenorkest o.l.v. Patrick Dieperink, de drumband o.l.v. Reyer Schouten en de leerlingen drumband o.l.v. Mike de Geest een afwisselend programma ten gehore brengen.Dit jaar staat voor Apollo in het teken van de viering van het 140-jarig jubileum. In het kader hiervan geeft Apollo dan ook in het najaar, zondagmiddag 17 november, een groots jubileumconcert, wederom in de Braninkhal. Om hier goed op voorbereid te zijn, heeft de concertcommissie dan ook besloten dit voorjaarsconcert ook hier te laten plaatsvinden.

Een afwisselend programma is wat Apollo u ten gehore zal brengen. Een avondvullend programma met muziek van verschillende genres uitgezocht door Apollo’s eigen muziekcommissie.

Trots is Apollo ook op zijn leden want tijdens dit voorjaarsconcert is er maar liefst een viertal leden dat gehuldigd wordt. Simone Keppels en Carla Platerink worden gehuldigd voor het respectievelijk 25 en 40 jarig jubileum. Daarnaast zijn Gertie Braakman en Harry Hietbrink al maar liefst 65 jaar lid van Apollo.

De entree bedraagt € 5,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar is de entree gratis.