Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vrijdag 15 mei 2020 tweede editie van De Laornse Dorpskwis

LAREN – Vrijdagavond 15 mei 2020 wordt de tweede editie van De Laornse Dorpskwis gehouden. Eerder had de organisatie al bekend gemaakt dat er een tweede editie zou volgen, maar dat het een tweejaarlijks evenement wordt en 2019 dus wordt overgeslagen.Op 25 mei 2018 vond de eerste editie plaats en was zeer succesvol met deelname van 71 teams. Deze editie wil de organisatie proberen om dat aantal wederom te halen of verder uit te breiden. Ook is de organisatie achter de schermen al druk bezig met het uitwerken van de nieuwe vragen.

“Toekomstige deelnemers zullen dus nu al ogen en oren open moeten houden. Want het kan zo maar zijn dat we zo af en toe een hint of een tip geven”, aldus een enthousiaste Alette Woestenenk. Op de vraag wanneer de inschrijving open gaat kan Alette duidelijk zijn. “De inschrijving voor de tweede editie gaat nog voor de zomer van 2019 open. Houd daarvoor onze website en onze sociale kanalen in de gaten!”

Ook bij deze editie zal er aansluitend aan de kwisavond, een uitslagenavond zijn. Deze staat vooralsnog gepland op vrijdagavond 5 juni 2020.