Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 9 april laatste editie van het Larens Songfestival

LAREN – Zaterdag 9 april vindt de laatste editie van het Larens songfestival plaats. De commissie heeft samen met OJWL besloten om te stoppen met de organisatie van het songfestival.Fes3val was vorig jaar de vervanger van het songfestival. Drie bands en drie onderdelen vulden de avond van 20 maart 2015. Deze avond was een succes, maar helaas niet succesvol genoeg om als vervanger van het songfestival te dienen. Daarom is er besloten om dit jaar de laatste editie van het songfestival te organiseren. “Vroeger stonden mensen in de rij om mee te doen en om een kaartje voor de avond te bemachtigen, helaas is dat nu niet meer het geval”, aldus de organisatie. De commissie is samen met OJWL bezig om een ander muziekevenement te organiseren voor 2017.

Uiteraard zal 9 april een knallende afsluiter worden van 37 jaar songfestival. De band Plebz begeleidt de deelnemers en zal na afloop een groot feest bouwen! Alle oud-deelnemers, juryleden, commissieleden en bestuursleden van OJWL worden dan ook opgeroepen om samen 37 jaar songfestival af te sluiten.

Wie wordt de allerlaatste winnaar van het Larens Songfestival? Dat wordt bekend op zaterdag 9 april in de zaal van Stegeman. (Aanvang 20.30 uur.)

Voorverkoop: vrijdag 1 april, 20.30 uur in het café van Stegeman.

Prijs OJWL-leden: € 5,-. Prijs niet-leden: € 7,50.